Чичо Генчо изкара мразовитите дни на топло, продължава кампанията за набиране на средства за лечението му

10.03.2018 16:18

„Здравейте! На първо място искаме да кажем огромно „Благодаря” от името на чичо Генчо на всички, които помогнаха, и продължават да помагат”. Това пише до редакцията на „Плевен за Плевен” Ивана Николова. Ще припомним, че плевенчанката ни разказа за чичо Генчо, който се нуждае от лечение, но е без дом и средства.

От Ивана научихме, че една мила дама е поела разходите по настаняването му за месец и така той е прекарал студените и снежни дни на топло, нахранен, изкъпан и спокоен.

„Всеки ден заедно с колегите ми, го посещаваме и обгрижваме с всичко нужно. Той е изключително благодарен, на всеки, който по някакъв начин му помага, оценява всеки жест”, добавя Ивана.

До момента е събрана едва половината от необходимата сума, за да бъдат възстановени здравните права на чичо Генчо. Това, което следва е щом сумата бъде събрана, да се заплатят осигуровките му, да мине през ТЕЛК комисия , и след това вече да бъде немрено подходящо здравно заведение за лечение.

„Отново молим всички, които могат и желаят да помогнат, да ни съдействат. Кутията за събиране на средства се намира в магазин „Зора” в  „Mall Panorama“, и в клуб „Кондор“ (Цветан Спасов). Благодарим Ви!”, призовава Ивана.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: