41-годишната Верка Йонкова от Плевен получи ключовете за луксозно „Volvo“ от Тотото

05.03.2018 16:57

Днес на централния площад в Плевен Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил Волво S60, спечелен от Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби. Водещи бяха рапърът Играта и партньорката на Део в предаването на СПОРТ ТОТО по БТВ – Марина Кискинова.


Името на късметлийката, която си тръгна с нова кола от площада, е Верка Йонкова. Тя е на 41 години и късметът ѝ се усмихва точно на 31 декември, в навечерието на новата година. Споделя, че играе тото редовно с пълен абонамент. Опитва късмета си във всички игри на Български спортен тотализатор и залага на произволно избрани числа.


Пожелания към печелившата отправи и г-жа Камелия Кръстева, регионален мениджър БСТ. Тя напомни на всички присъстващи за предстоящия 19-ти тираж на 8-и март, по случай Международния ден на жената, за който СПОРТ ТОТО е подготвил допълнителни осем печалби по 8 000 лева. Те ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду номерата на всички квитанции, пуснати за играта „Тото 2 – 6 от 49“.
На събитието присъстваха и други печеливши от игрите на Български спортен тотализатор от град Плевен. Oт началото на годината късметлии от града са спечелили над 500 000 лева от игрите на СПОРТ ТОТО.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: