Фондация „Св. Иван Рилски” – Плевен организира Пролетен благотворителен бал

23.02.2018 11:45

Фондация „Св. Иван Рилски” – Плевен ще проведе Пролетен благотворителен бал. Събитието, станало вече традиция, ще се състои на 21.03.2018 година в Плевен, ресторант „Ростов“ от 19.00 часа.
Събраните средства от инициативата на Фондация „Св. Иван Рилски“ – ще се изразходват за закупуване и даряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата, финансиране на магнитнорезонансна диагностика на млечна жлеза, мобилна стоматологична помощ в малките населени места и даряване на зъбни протези на социално слаби възрастни хора.
Фондацията полага началото на благотворителната си дейност през 2012 година и работи за утвърждаване на модерното здравеопазване и за подобряването качеството на живот на хората.
До момента Фондацията е финансирала даряването на 1028 зъбни протези и десет реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата. Към Фондацията съществува и група за взаимопомощ на жени с онкологични проблеми.
Всеки, който желае да подкрепи каузата на фондацията и да закупи дарителски куверт може да се свърже с екипа на тел.: 0879 596 927.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: