Евелин Такова е „Мис Плевен 2018”

23.02.2018 10:05

20-годишната красавица Евелин Такова е носителката на титлата „Мис Плевен 2018”. Тя бе коронясана в сряда вечерта на конкурс, който се проведе в нощния бар на хотел „Ростов”. 12 хубавици си оспорваха титлата „Мис Плевен 2018”, но Евелин спечели с перфектните си мерки – височина 171 см, 88-62-93 и разбира се със своя чар.

Евелин е на 20 години, в момента е студентка в специалност „Здравен инспектор” в Медицински университет – Плевен. Казва, че случайно, в последния момент, е решила да участва, ей така – за преживяването.

Пред „Плевен за Плевен” Евелин сподели, че се чувства странно след като тя е избрана за носителка на титлата „Мис Плевен 2018”, не е очаквала, че ще победи. След първия и втория кръг, които са били по тениска и дънки и по бански, от публиката около нея са й казвали, че тя ще спечели. „Не го вярвах, но се радвам, че успях да накарам хората да ме харесат”, добавя хубавицата.

И както се случва често в живота да се подредят едно след друго запомнящи се събития, така става и сега с Евелин. Само седмица след като прави дебюта си в модно ревю и във фотосесия, тя е избрана за „Мис Плевен 2018”. Обнадеждена от тези щастливи знаци на съдбата, Евелин е категорична, че ще се пробва на модния подиум като модел.

Разбира се, ще се готви и за националния конкурс „Мис България Свят”, където ще си оспорва титлата за най-красива българка с момичета от цялата страна.

Пожелаваме й успех!

Снимките са предоставени от Евелин Такова, фотограф: Трифон Тодоров, Studio TTT

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: