Пореден медал за възпитаничка на СКШ „Спартак Плевен XXI“

22.01.2018 7:56

От 19 до 21 януари в Стара Загора се състоя турнирът за Национална Купа „Траяна“. В него взеха участие общо 120 състезатели, разделени в „Турнир А“(10,12,14 г.) и „Турнир Б“(до 8 г.). Трима състезатели на СКШ“Спартак Плевен XXI“ се състезаваха в „Турнир А“. В него взеха участие 94 състезателя, които играха 7 кръга по „Швейцарска Система“, като накрая се правеха отделни класирания за различните възрастови групи.
Ева Русева спечели поредния си медал и това не учудва никого с оглед на играта, която показва. Тя набра 4 точки и това и донесе бронзовия медал в групата до 14 години. Това е и неин трети медал от трите турнира, които изигра от началото на годината. Отлично игра и Александър Георгиев. Във втория си турнир за годината той отново постигна високия резултат от 5 точки. Това му отреди 3-5 място в класацията до 10 години, но по допълнителни показатели остана пети.
Не може да не се отбележи и представянето на Теодор Тодоров, който постигна 3 точки. Това е много добър резултат с оглед на това, че той тренира отскоро в школата на мс Михаил Гигов и това бе дебют за него в състезание от такъв ранг.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: