Маникюристка от Плевен продължава да печели награди от световни конкурси

18.01.2018 10:19

Поредни отличия е спечелила от световни конкурси маникюристката от Плевен Виктория Чапанова. Ще припомним, че през декември тя бе взела участие в Международния шампионат за маникюристи в Италия „Golden Milano“ и спечели второ място.

За последния месец Вики е участвала в още три състезания. На две от тях е спечелила първо място, а на третото – Специална награда за най-красив и труден 3Д елемент. Последният конкурс е бил организиран от Радостина Георгиева, българка преподавател в Италия. В категорията, в която участвах имаше над 50 творби на практикуващи български маникюристи от страната ни и такива, които работят в чужбина, разказва Вики.

Темата е била да се изобрази на удължители Дядо Коледа в дадена държава и да има поне един 3Д елемент. Виктория е изобразила Дядо Коледа до Кулата в Пиза като цялата творба е в 3Д.

Второто състезание, в което се е представила успешно плевенчанката, е било с благотворителна цел. Таксите за участие са били дарени на Дом за деца в Пловдив. Състезанието е организирано от Worldwide nail competition. Работата на Вики е класирана на първо място в категория Free style.

Най-сериозното състезание до момента, на което талантливата плевенчанка печели и първо място, е Международният шампионат за маникюристи „Рождественская звезда“ с главен организатор Елена Шанская. Там Вики е участвала със същата творба, донесла й второ място на „Golden Milano“ в Италия.

„Рождественская звезда” се проведе в Доминиканска Република и е първа изява за маникюристи от България на друг континент, добавя Вики. От там тя е спечелила първо място в категория MASTER one stroke. В Доминикана българските участнички са били представлявани от Мирослава Велева. България се е класирала на 1-во място отборно с общо 22 първи и 6 втори места.

Пред Вики предстоят още участия в световни конкурси, за които вече е започнала подготовката си.

Успех!

Снимки: личен архив

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: