Интермес

Областният управител към учениците от Спортното училище: Не бива да спирате своя устрем напред и нагоре

17.01.2018 17:08

Областният управител на Плевен Мирослав Петров връчи наградата на отличената за най-добър спортист за 2017 година в анкетата на СУ „Георги Бенковски” Ивет Горанова – карате. Наградата прие Русалин Русалинов – собственик на клуб „Петромакс”, чийто състезател е Ивет. Припомняйки латинската сентенция, че два пъти побеждава този, който се владее след победата, областният управител Мирослав Петров поздрави отличените спортисти за 2017 година. „Не бива да спирате своя устрем напред и нагоре. Защото колкото и голям да е успехът, винаги има по-голяма цел, която да предизвиква вашите възможности и да поставя на изпитание вашите амбиции! Бъдете здрави, смели в мечтите си и постоянни в тренировките и учението! Нека успехът ви днес бъде вдъхновение за бъдещи победи в спорта!”, каза областният управител Мирослав Петров.

Той получи специални благодарности от господин Русалинов, който отбеляза, че за него е чест да получи първата награда за спортист на годината за каратист именно от господин Петров, който дълги години се е занимавал с този спорт. „Надявам се, че догодина ще донесем и първата олимпийска титла в този спорт”, каза Русалинов. Във видеозапис отличената Ивет Горанова благодари за признанието и подчерта, че винаги се гордее, че се състезава за България.
За най-добър треньор бе отличена Десислава Лачовска – треньор по карате, а най-добър отбор на 2017 година стана отборът по борба – момчета на СКБ „Изобор”.
Церемонията по награждаването на най-добрите спортисти за 2017 година продължи с атрактивните демонстрации на различните видове спорт. Гостите също имаха възможност да изпробват точността си, стреляйки футболната врата
В навечерието на 50-та годишнина на училището искам да си пожелаем да се поздравим с 50 нови титли, които да прославят не само СУ „Георги Бенковски”, но и България по света. Вярвам и се надявам, че между вас ще изгрее звездата на бъдещия олимпийски шампион на България. Успех и на добър час”, каза директорът на спортното училище в Плевен Пламен Георгиев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: