Малки художници от Плевенско отличени в областния кръг на конкурса „Рисувам за децата на Европа“

14.01.2018 10:25

Малки художници от детски градини и училища в Плевенско са отличени в областния кръг на Националния конкурс за детска рисунка „Рисувам за децата на Европа“. За това съобщават от Регионалното управление на образованието – Плевен.

Екипът на РУО – Плевен благодари на всички деца и ученици от училищата и детските градини, които са участвали в областния етап на националния конкурс „Рисувам за децата на Европа“, както и на техните учители и семейства за оказаната им подкрепа и насърчаване за изява на техните таланти.

„Поздравяваме отличените участници и пожелаваме на всички талантливи деца и ученици да продължат да рисуват своето бъдеще в голямото семейство на Европейските държави”, казват  от РУО –Плевен.

На отличените участници са връчени грамоти, а на техните семейства, директори и учители – благодарствени адреси от името на началника на РУО – Плевен Албена Тотева.

Класираните на първо, второ и трето място рисунки по възрастови групи са изпратени за участие в Националния конкурс за детска рисунка „Рисувам за децата на Европа“.

Пълният списък с участвалите деца и техните резултати ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: