В Плевенско спипаха трима зад волана на коли без регистрация

02.01.2018 10:31

На 29 декември в 08:40 часа на улица „Българска авиация“ в Плевен при полицейска проверка е установено, че 18-годишен от село Петърница, управлява „Мазда“ без автомобилът да е регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 29 декември в 15:20 часа в град Плевен на улица „Дойран“ служители на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР Плевен спират „Рено Лагуна“ и установяват, че водачът – 40-годишна от Плевен, управлява без лекия автомобил да е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 29 декември в 08:40 часа на улица „Българска авиация“ служители на Второ РУ Плевен спират „Ваз“ и установяват, че водачът – 39-годишен от село Петърница, управлява без лекия автомобил да е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: