11 години отбеляза общинската структура на ГЕРБ – Плевен

18.12.2017 11:58

Съчетавайки зимните празници – Коледа и Нова година с рождения ден на ГЕРБ – Плевен, членовете на партията в Плевен отбелязаха 11 години от създаването на плевенската общинска структура. Те доказаха, че обединени от общи идеи и възгледи за бъдещето на страната, областта и общината, са изградили нещо наистина ценно – здрава организация, която, стъпила на стабилна основа, постига водещи позиции в изборните резултати, базирани на доверието на хората.


„Влагайки усилия и убеденост в правотата на поетата посока към просперитет на България и всички българи, вие имате личен принос във всяка една победа на ГЕРБ, във всяко едно постижение, във всяка една крачка в посока на така нужната на страната ни положителна промяна. Затова днес искам да кажа сърдечно благодаря. Пътят на ГЕРБ ще продължи да бъде само напред и нагоре. Честит празник.”, каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов, обръщайки се към членовете на партията по повод рождения ден на организацията в Плевен.


И по традиция, тържеството премина под знака на благотворителността. По инициатива на Жени ГЕРБ – Плевен бе разиграна благотворителна томбола, като със събраните средства ще бъде подпомогната дейността на клубовете „Млад възрожденец” към училищата в Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: