СУ „Крум Попов” – Левски се включи активно в Националната седмица на четенето

18.12.2017 11:39

„Четенето е изключително важно днес, защото носи знанието за моженето, за  постигане на мечтите. Деца обичайте книгите, четете  и мечтайте …”, пожела  кметът на Община Левски Любка Александрова  на тържеството в  СУ „Крум Попов” по повод   приключването на Националната седмица на четенето. За това съобщават от Пресцентъра на Община Левски.

Любка Александрова, представители на Общината и институции, четоха на учениците от първи до четвърти клас  в петък любими приказки, а след това участваха и в тържеството на училището.

Изминалата седмица е била изпълнена с интересни  и забавни игри и състезания  за учениците от първи до четвърти клас. Любими приказни герои са оживявали, за да разкажат за своето участие в приказката.

Проведени са  състезания „Най-добър четец” и „Най-добър разказвач”.Децата са попълнили и анкета”Защо чета”. Много деца са подарили книжка на училищната библиотека. Проведен е и маратон на четенето за учениците от първи до четвърти клас

Директорът на  СУ „Крум Попов” Валентина Дженева поздрави всички и с благодарност връчи  сертификати за активно участие в Националната седмица на четенето.

Снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: