Отборът „Нашенци – Пчелна майка“ триумфира в най-новия проект на БАМФ – Плевен Arpack Cup Pleven 2017

18.12.2017 11:37

Отборът „Нашенци – Пчелна майка“ триумфира в най-новия проект на БАМФ – Плевен Arpack Cup Pleven 2017. Надпреварата се проведе този уикенд на Спортен комплекс „Замъка“, като събра в Плевен едни от най-силните български отбори. Второто място остана за плевенчаните от „Чушлетата“, а трети се класираха момчетата от „Фантастико“ (Враца).


Наградата за Играч номер 1 на турнира спечели Цветан Лазаров от „Фантастико“, голмайстор стана Валдемар Стоянов от „Нашенци – Пчелна майка“, с приз за феърплей бе отличен Михаил Хахилев от „Чушлетата“, а Вратар номер 1 стана Веселин Ганчев също от плевенския отбор.


Няма как да не бъда щастлив от осъществяването на този супер формат на БАМФ-Плевен с участието на едни от най-добрите отбори в България, сподели президентът на БАМФ – Плевен Димитър Николов. Той изрази надежда хората да оценят колко трудна е за реализация подобна организация и колко труд и енергия е положена за това събитие. Поздравявам всички участници, победители в индивидуалните отличия и шампионите в надпреварата. Чест и почитания за топ рефера Александър Костадинов за това, че уважи мен и родния ни град, като показа на всички, че неслучайно е номер едно в страната, каза още Николов.

Президентът на БАМФ – Плевен благодари сърдечно и на генералния спонсор в надпреварата фирма Арпак ЕООД за това, че застана зад Асоциацията и взаимно сътвориха този вълнуващ уикенд. „Вече цяла България знае, че Арпак ЕООД е приятел на спорта мини футбол и спечели много симпатизанти. Надявам се съвместното ни партньорство да продължи в наши бъдещи проекти“, сподели още Димитър Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: