Коледният базар на Белене започва утре

17.12.2017 12:47

Третото издание на Коледния базар в Белене, организиран от ЦСРИ „Св. Винкенти” и Община Белене, официално ще бъде открит на 18 декември, понеделник, от 17.00 часа
Участие ще вземат още: ДГ „Знаме на мира“, ДГ „Мечта“, ОУ „Васил Левски“, СУ „Димчо Дебелянов“, ПГЯЕ „Мария Скл.-Кюри“, кметствата към общината, Центърът за обществена подкрепа, Центърът за социална рехабилитация и интеграция „Св. Винкенти”, ЦПЛР-Общински детски комплекс, „МБАЛ-Белене”, „Ани и Яни”, Миряна Димитрова, WiN – жените в ядрената индустрия, приятели на Ирина Бучева.
Още от 10.00 часа на 18 декември пространството пред Ритуалната зала на Община Белене ще бъде превърнато в Коледен базар. Ще звучи празнична музика, а всеки посетител ще може да се почерпи с чай и домашно приготвени сладки. Всяка вечер от 17.00 часа ще има програма на местни самодейци.
„Навън вали… доброта” е мотото на третото издание на Коледния базар в Белене. Организаторите призовават всички жители и гости на града да го посетят и закупят от него подарък за най-близките си хора.

Информация и снимка: ЦСРИ „Свети Викенти”

#тагове:

НАЙ-НОВИ: