Коледа – акцент в културния афиш на Плевен за новата седмица

17.12.2017 17:22

 

Коледа е акцент в културния афиш на Плевен за следващата седмица.

Утре ще се състои концертът Коледни приумици” на Биг бенд Плевен и приятели с диригент Пламен Марков. Мястото е зала „Катя Попова” от 18 часа.

Коледен поздрав ще поднесат децата от вокална група „Ботевци пеят” при НУ „Хр. Ботев” с ръководител Венера Василева на 19 декември /вторник/ от 17:30 ч. на Коледния базар пред Военен клуб.

Коледен концерт с участието на детски фолклорен ансамбъл „Мизия” с ръководители Михаил Денев и Биляна Денева ще се състои на 19 декември /вторник/ от 17:30 ч. отново при Коледния базар.

Концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” ще зарадва феновете същата вечер от 19:00 ч. в ДКТ „Иван Радоев”.

Мадлен Алгафари ще представи новата си книга „Пътя на сърцето” на 20 декември /сряда/ от 16:30 ч. в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев”.

Спектакъл „Разпитът” с участието на Христо Мутафчиев и Веселин Плачков ще се състои на 20 декември /сряда/ от 17:00 ч. и от 18:00 ч. в ДКТ „Иван Радоев”.

Концерт на Детски фолклорен танцов ансамбъл „Дъга” с ръководител Албена Кръстева ще весели плевенчани  на 20 декември /сряда/ от 17:30 ч. при Коледния базар пред Военен клуб.

Изложба-базар „Празнични послания” на Арт школа „Колорит” с ръководител Майя Ананиева ще бъде открита по същото време пак на Коледния базар.

Литературно-музикален спектакъл „Коледа, Коледа …” са подготвили от Дружество на писателите – Плевен. Той ще се проведе на 21 декември /четвъртък/ в 16:30 ч. от ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев”.

Концерт на ДЮФА „Нашенчета” при ЦРД с ръководител Огнян Летов ще се съсътои на 21 декември /четвъртък/ – 17:30 ч. при Коледния базар.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: