Ветеринарна клиника „ИДА – ВЕТ“ – Плевен получи награда за уникален проект през 2017-а

16.12.2017 15:03

Единствената ветеринарна клиника в Северозападна България, предлагаща пълно обслужване на животни компаньони и екзотични животни – „ИДА – ВЕТ“ – Плевен, получи награда за уникален проект на церемонията по връчване на отличията за бизнесмен и инвеститор на годината. Грамотата бе връчена на управителя на клиниката д-р Ивайло Илиев от кмета на Община Плевен Георг Спартански.

Дължа тази награда на колектива на „ИДА – ВЕТ“, половината от който и в момента е в клиниката, спасявайки живота на куче, пострадало по време на лов, сподели д-р Ивайло Илиев. Той отправи благодарност и към изпълнителите на новата сграда на клиниката, открита преди година, подчертавайки, че целият обект е бил изпълнен от плевенски фирми. Благодарен съм им за коректността и затова, че предадоха обекта в срок, каза още управителят на Ветеринарна клиника „ИДА – ВЕТ“ – Плевен.

Дружеството е създадено през 2009 г., като първоприемник на ЕТ „ИДА 3 – Ивайло Илиев“, което започва дейността си през 2002 г. с откриването на собствен ветеринарен кабинет в наето по договор помещение. След 14 години упорита работа, последователност и доверие от страна на клиентите през 2016 г. е изградена собствена ветеринарна клиника за лечение и профилактика на животни за компания и продажба на храни и аксесоари за животни, птици, влечуги.

Клиниката е построена на площ от 714 кв.м. На разположение има чакалня с регистратура, груминг център, зоомагазин, аптека, 3 броя приемни кабинети, кабинет по образна диагностика, спешен кабинет, операционен блок със стационар за едри и дребни животни, рентгенова зала, лаборатория, стерилизационно помещение и хотел с отделен вход с цел да няма контакт между болни и здрави животни. Лабораторията работи с апарати на водещата компания IDEXX, което я прави референтна в Северозападна България. Закупен и монтиран е и нов дигитален рентгенов апарат последно поколение, който е снабден със софтуер с възможност за дистанционна консултация в реално време. Операционният блок е оборудван с апарат за инхалационна анестезия, пациентен монитор, апарат за изкуствена белодробна вентилация, електрокоагулатор и всичко необходимо за провеждането на мекотъканни, коремни и ортопедични операции. В клиниката работят висококвалифицирани ветеринарни лекари, ветеринарен техник, мениджър, продавач консултанти и регистратор. Предстои закупуването на ново поколение ехограф с опция за доплер и ехокардиография.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: