Стартира Коледното издание 2017 на Националната благотворителна кампания на МВР

13.12.2017 14:31

Стартира Коледното издание 2017 на Националната благотворителна кампания на МВР. Целта й е да се съберат средства, които да бъдат предоставени на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. Кампанията е под патронажа на министъра на вътрешните работи Валентин Радев.

Ключът към успеха на всяка благородна инициатива са както вярата в нейния смисъл и значимост, така и незаменимите жестове на съпричастност. Признателни сме на всички, които с готовност застават до нас и със своя авторитет и безкористност въплъщават идеята за отговорност и грижа към момчетата и момичетата на полицаите и пожарникарите, които завещаха пример за доблест, казват от МВР.

Средствата се набират целогодишно чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на Mtel, Telenor и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: