Коледари от ДГ „Щурче” благословиха областния управител и администрацията /галерия/

12.12.2017 11:15

 

Коледна изненада поднесоха днес на областния управител Мирослав Петров и администрацията, която управлява, децата от група „Симба” на детска градина „Щурче”. За това информират от Пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

С благословии за здраве, щастие и успехи те внесоха много празнично настроение в Областна администрация, пресъздавайки българските традиции за един от най-хубавите празници – Коледа. Топъл кравай, сят – пресят, вит – превит връчи на областния управител водача на коледарите като благодарност за топлото посрещане и с пожелание за благоденствие и берекет.

„Бъдете все така усмихнати и лъчезарни. Очаровахте всички ни с таланта и артистичността си”, обърна се към малките гости областният управител на Плевен Мирослав Петров и пожела на децата дядо Коледа да им донесе най-хубавите подаръци.
Както повелява традицията малките коледарчета получиха краваи и сушени плодове като благодарност за изречените благословии. Те имаха възможност да разгледат кабинета на областния управител и да се снимат с него.

Специалната изненада бе голяма сурвачка, изработена от децата в духа на народната традиция,  която те връчиха лично на областния управител господин Петров за здраве и благоденствие на цялата област.
Снимки: Областна администрация – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: