НУ „Патриарх Евтимий“ спечели футболния турнир за Купата „Освобождението на Плевен“ (галерия)

09.12.2017 13:25

Малките футболисти от Начално училище „Патриарх Евтимий“ спечелиха тазгодишното издание на традиционния турнир за Купа „Освобождението на Плевен“. На финала те надделяха в оспорван сблъсък над момчетата от НУ „Христо Ботев“. Надпреварата се проведе вчера и днес в Ученическата спортна школа, а официални гости на финала бяха зам.-кметът Иван Кюлджийски, началникът на Отдел „Младежки дейности, спорт и туризъм“ Таня Митранова и експертът в отдела Венко Николов, които наградиха участниците.

Зам.-кметът Кюлджийски поздрави футболисти, треньори и родители, не скривайки, че е щастлив от факта, че традицията продължава и турнирът се провежда вече за 17-а поредна година. Надявам се той да продължи и занапред и да го провеждаме при още по-добри условия, сподели той, пожелавайки здраве и още много успехи на младите таланти на Плевен.


Трети в тазгодишния турнир за Купа „Освобождението на Плевен“ се класираха възпитаниците на СУ „Пейо Яворов“, четвърти станаха НУ „Единство“, пети – НУ „Отец Паисий“, шести – СУ „Иван Вазов“, седми – СУ „Стоян Заимов“ и осми – най-малките участници в състезанието от ОУ „Д-р Петър Берон“.

Приза за голмайстор на турнира с 12 точни попадения спечели Иво Мотев от НУ „Христо Ботев“. За Вратар №1 комисията от треньори определи Виктор Турицов от НУ „Патриарх Евтимий“, а наградата за най-добър треньор бе присъдена на Светослав Ковачев от НУ „Христо Ботев“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: