ДГ „Незабравка“ – Плевен бе домакин на Областен форум за презентиране на добри проекти

09.12.2017 14:23

В ДГ „Незабравка“ – Плевен се проведе Областен форум за презентиране на добри проекти по темата „eTwinning – електронната платформа за сътрудничество между учителите в Европа”, проекти по „Еразъм+“ и други дейности по национални програми и проекти по оперативни програми, реализирани в системата на предучилишното образование и в начален етап на образование в детските градини и в училищата в Плевенска област, 2017 г.


Организатор на форума бе Регионално управление на образованието – Плевен в лицето на Маруся Додова – главен експерт по ПУО в РУО и Весела Йотова – главен експерт за обучение в начален етап.
Гости от ръководството на Община Плевен бяха Йонита Иванова – началник отдел „Образование“ и Мариета Георгиева – главен експерт отдел „Образование“, доц. д-р Теодора Вълова – заместник-председател на съюза на учените в Плевен и Диана Данова – председател на СМБ – Плевен.


Форумът бе открит с изпълнение на децата, които преди седмица завоюваха приз на престижно държавно първенство. Директори, учители и други педагогически специалисти от 14 детски и училища от областта представиха около 20 проекта по темата. Весела Йотова връчи на всички участници грамоти от името на г – жа Албена Тотева – началник РУО – Плевен. Маруся Додова закри форума като изрази нескрито задоволство от дейността му. Тя изказа специална благодарност на Галина Нейкова – директор на градината-домакин и нейния екип.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: