Левски засия в коледна украса /снимки/

06.12.2017 12:11

Светлините на елхата и коледната украса на Левски озариха снощи площада, а коледният дух завладя всички дошли на празника.

Пред живата близо 25-метрова елха се събраха въодушевени деца, майки и татковци, жителите на град Левски, за да се порадват на красивия, светъл  и обичан момент от празничната обредност преди Коледа.

Децата на град Левски припомниха библейските събития и заявиха отново желанието на всички да пазим природата в града,общината и страната.

Под двете елхи с коледна премяна танците на малките, големи и по-големи мажоретки на град Левски с ръководители Соня Дунева и Валя Маркова бяха бурно аплодирани .

Песните на вокалните групи на ОУ „М.Горки” с ръководител Бойка Русанова и СУ „К.Попов”с ръководител Мартин Иванов стоплиха сърцата, а ръководителите поздравиха всички .Приятна изненада бяха Дядо Коледа и Снежанка, които почерпиха децата с бонбони.

Кметът на Община Левски Любка Александрова благодари от сърце на всички участници за това,че ни заразиха с духа на коледната магия. Благодари на малките джуджета, певци и танцьори и техните ръководители и пожела да мечтаят за най-прекрасните подаръци, защото наистина по Коледа стават чудеса.

По традиция с обратно броене бяха запалени светлините на коледната украса.

Танцов състав”Незабравки”с ръководител Павлинка Генова изви кръшно хоро за радост на малки и големи.

Благотворителният  коледен  базар на  НЧ „Г.Парцалев-1901”, открит преди това, показа уникалните творби на децата от школите и кръжоците на читалището.

Коледният базар ще бъде отворен до 22 декември, до Коледния концерт „Нощта преди Коледа” на НЧ „Г.Парцалев-1901”с начало 18.00ч. в салона на читалището.

Снимки и информация: Община Левски, Пресцентър

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: