Гласувайте за веломаршрута „Дунав Ултра” в Годишните награди за туризма 2017!

06.12.2017 15:53

Веломаршрутът „Дунав Ултра“ е сред избраните финалисти в конкурса за Годишните награди в туризма 2017, под егидата на Министерство на туризма. Наградите се връчват за втора поред година, а категорията в която се състезава 730-километровият веломаршрут по поречието на река Дунав е „Иновации“. Може да гласувате онлайн ТУК.

Чрез онлайн гласуване ще се събират гласове от 21 ноември до 10 декември, a на 12 декември на официална церемония ще бъдат наградени победителите.

За предотвратяването на спекулации в гласуването, то ще се контролира по IP адрес, като гласуване повече от веднъж за един кандидат от един и същи IP адрес ще се анулира, обясняват от Министерство на туризма.

Веломаршрутът „Дунав Ултра” – 700 км по поречието на ​​Дунав​​ до ​​Черно​​ Море​​ -​​ е​​ продукт, създаден ​​през ​​2014 ​.​г ​​като ​​личен проект-предизвикателство ​​на​​ 46-годишния​​ тогава предприемач​​ Борис ​​Бегъмов. Ежегодно ​​за​​популяризирането ​​на ​​маршрута ​​се провежда​​ спортно​​ събитие ​​и​​ маркетинг ​​кампания в ​​негова ​​подкрепа ​​-​​ изминаване ​​на ​​разстоянието в ​​екстремно ​​кратки​​ срокове ​​с​​ велосипед. Веломаршрутът​​ добива ​​широка ​​популярност ​​в страната​​ и ​​чужбина ​​благодарение ​​на нестандартния ​​подход в ​​популяризирането​​ му. Част от спирките на маршрута са и в Плевенска област – Никопол и Улпия Ескус.

За повече информация: www.dunavultra.com.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: