„Спорт ТОТО“ раздава късмети в Плевен на 22 декември

04.12.2017 16:18

През целия месец декември екипи на Български спортен тотализатор раздават късмети на различни локации в цялата страна. Всеки може да опита своя, като се възползва от възможността да подаде попълнен фиш в някоя от числовите игри на Спорт Тото. „По Коледа стават чудеса, казва народът, и се надяваме да донесем радост и късмет на всички, които са съпричастни и обичат Спорт Тото,“ споделят от държавния тотализатор. „Надяваме се в тази инициатива да срещнем нашия 94-и, а защо не и 95-и тото милионер!“
Залозите се приемат в най-близкия тото пункт, както и онлайн на www.toto.bg. А участието онлайн е все по-бързо и достъпно. Регистрацията отнема няколко минути еднократно, а депозирането на средства в клиентската сметка, както и тегленето на печалбите може да се извършва от и към дебитна или кредитна карта.
Късметът на Спорт Тото ще бъде до 22 декември в град Плевен. Всеки, който избере да стане част от тази национална кампания на Български спортен тотализатор за приветстване на късмета, ще се зареди с много празнично настроение, печалби на мига от моментните лотарийни игри на тотализатора и много други специални изненади.
Общата сума на джакпотите в игрите на Български спортен тотализатор за четвъртък ще достигне 6 100 000 лева. Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“, който очаква да бъде спечелен от 94-ия тото милионер, е на стойност 2 650 000 лева. От Български спортен тотализатор напомнят на участниците да пазят своите квитанции за „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 5 от 35“, които участват във „Втори тото шанс“ на игрите без допълнителен залог на следващия ден след редовния тираж.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: