Депутатът Владислав Николов даде старт на инициативата „Коледа за всяко дете“ в Пордим

02.12.2017 13:18

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов даде старт на благотворителна инициатива „Коледа за всяко дете“ на Националното сдружение на сираците в България в град Пордим. „Всяко дете заслужава своята мечтана Коледа, затова от години подкрепям инициативите на Националното сдружение на сираците в България. Всяко дете заслужава да получи коледен празник и подарък, затова днес ние стартираме националната инициативата „Коледа за всяко дете“ с увереността, че всяко дете ще е щастливо и добро.“, каза при откриването народният представител Владислав Николов.


Предколедното и новогодишно шоу подкрепиха певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младият изпълнител Деско, децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пордим, които изпълниха шопско хоро и копаница, а в 11.30 часа на площада в града пристигнаха Плевенските мотористи, преоблечени в костюми на дядо Коледа.
За над 500 деца от социалните институции от село Згалево, село Тотлебен и Пордим, както и за деца от семейна среда бяха предвидени празнични подаръчни торбички, за които помогна и народният представител Владислав Николов с лични средства. Огромен Зайо Байо по време на концертната програма разигра томбола, за която бяха предвидени много предметни награди.


Народният представител Владислав Николов неведнъж се включва в благотворителни инициативи в полза на деца сираци и в неравностойно положение, сподели председателят на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов, който използва възможността и да благодари за подкрепата и помощта на всички.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: