Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов подкрепи инициативата „Коледа за всяко дете“

30.11.2017 17:16

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов се отзова на молбата на Националното сдружение на сираците в България да подкрепи националната благотворителна инициатива „Коледа за всяко дете“, която стартира на 02.12.2017 г. от град Пордим, където на централния площад в града ще се проведе необичайно предколедно и новогодишно шоу с участието на певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младият изпълнител Деско, децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пордим, които ще изпълнят шопско хоро и копаница, а в 11.30 часа на площада в града ще пристигнат Плевенските мотористи, преоблечени в костюми на дядо Коледа и ще направят грандиозно шоу. Отделно за над 500 деца от социалните институции от село Згалево, село Тотлебен и Пордим, както и за деца от семейна среда са предвидени празнични подаръчни торбички, за които помогна и народният представител Владислав Николов с лични средства. Огромен Зайо Байо /аниматор/ по време на концертната програма ще разиграе томбола, за която са предвидени много предметни награди.
Народният представител Владислав Николов не веднъж се включва в благотворителни инициативи в полза на деца сираци и в неравностойно положение, сподели председателят на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов, който използва възможността и да благодари за подкрепата и помощта на всички.
Инициативата за празника е на Националното сдружение на сираците в България и с подкрепата на кмета на Община Пордим Детелин Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: