Фючър Нет – възможност да печелите от повечето си дейности

24.11.2017 8:54

Социалните мрежи са феномен, който от десетина години диктува не само междуличностните отношения, но вече и никой сериозен бизнес не може да си позволи да не присъства в някаква степен там. Огромно число бизнеси съществуват и се развиват благодарение на социалните мрежи.


От осем години сме свидетели и на друг голям дигитален бум – този на криптовалутите. Вече повечето хора поне са чували за биткойн, а няколко десетки милиона души по света редовно използват или търгуват с него. Освен биткойн, съществуват още около 1000 други подобни валути. Технологията, която стои зад 99% от тях, се нарича блокчейн и според мнозина тя е революционна и ще преобрази икономическите отношения в близките години.
Всички знаят Фейсбук, много го ползват, някои и правят пари в него. Последните са единици обаче. Милиарди се въртят там, но почти никой не го усеща по джоба си. Има ли надежда да се промени това? Да, има!
Фючър Нет е като Фейсбук, обаче имате възможност да печелите от повечето си дейности. Всичко това, което сме искали да ни се случва във Фейсбук. Е, вече го има и то от 3 години. Компанията работи от 5 години. Основана е от германец и поляк – предприемачи с визия, желаещи социалната платформа да бъде доходоносна за всички участници в нея, не само за малък кръг акционери. 2.000.000 души има вече в платформата. Фючър Нет има две големи дивизии – рекламна платформа, където всеки може да рекламира и да получава малък процент от печалбите на компанията, и социален клуб, където малките ежедневни дейности могат да носят приход. Фючър Нет, всъщност, е огромна търговска компания, която развива редица други бизнеси – лизинг на автомобили, онлайн магазин с търсачка за резервации на полети и хотели + ваучери за местни услуги, спонсориране на спортни отбори, благотворителност и др. Можете да отворите и кафе с франчайз договор във вашия град.
Фючър Нет и като бизнес, се подкрепя от редица световни маркетинг лидери и онлайн предприемачи, които създават огромни тиймове от последователи и потребители.
В България не изоставаме от тази вълна. Българският „пауър“ тийм вече наброява над 300 души и расте ежедневно. Имаме пряката подкрепа на някои топ лидери, българи и чужденци, благодарение на които, скоро много от участниците ще започнат да създават един доход, който не е за подценяване.

На 24-25-ти ноември в Макао, на грандиозно събитие, ще бъде обявен официално Футуро койн, дигиталното платежно средство на платформата. Тази криптовалута се разработва от пролетта и последните месеци беше изграждана инфраструктурата й. Последните години показаха, че този подход е печеливш – предварително създаване на търговска мрежа, портфейл, борсово присъствие и конвертируемост. И най-голямата сила на една криптовалута – хората, които я приемат, притежават и я използват за платежно средство. Във Фючър Нет те са вече 2 милиона!
Българите ще имаме добрия шанс да получим веднага информация директно от събитието от нашето острие там – Йонко Петков, който ще се срещне с основателите на компанията, с другите световни лидери и ще ни даде в Българския пауър тийм точната информация за бърз старт и бързо изграждане на приходни потоци от работата с новата криптовалута.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: