Има още деца от социални институции в Плевенско, които чакат коледни подаръци от хора с големи сърца

24.11.2017 15:45

99 към днешна дата са неизпълнените желания на децата и младежите от социални институции в област Плевен, които чакат своите коледни подаръци от хора с добри сърца. Както писахме на 1 ноември бе даден старт на Коледната кампания на Операция „Плюшено мече”. Това е инициатива, която за поредна година има за цел да обедини хора, които да направят Коледа незабравима за деца в неравностойно положение – настанени в социални центрове и институции.

Децата и младежите, които също както своите връстници имат коледни желания, са настанени в Центрове за настаняване от семеен тип, защитени жилища и социални домове, комплекси за социални услуги в област Плевен. Освен това на сайта на инициативата е качена информация и за общите нужди от уреди, консумативи и други неща за всяка една социална институция.

Всеки подарък за дете трябва да е нов и опакован така, че да се вижда съдържанието (напр. в празнична торбичка, с панделка или прозрачна опаковка) – да е надписан с име на институцията, номер на детето в списъка, име на детето и години Напр. ЦНСТ „Северния Полюс“ , 5. Снежко, 12г.

Не се приемат пратки по пощата на адрес различен от посочения или с неплатена доставка.

Крайната дата за изпращане на подаръците, които трябва да бъдат заявени чрез сайта на инициативата, е 1 декември.

Повече информация за желанията на всяко дете и какво трябва да направите, за да се включите в Операция Плюшено мече – ТУК.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: