Нежната Кристина Върбанова с богата колекция златни медали от състезания по спортни танци

19.11.2017 14:43

За едно талантливо дете ни разказаха от ОУ „Васил Левски” – Плевен, постигнало поредица от успехи в спортните танци. Затова и ние решихме да зададем няколко въпроса на Кристина Върбанова, за да запознаем читателите на „Плевен за Плевен”с една очарователна малка плевенчанка, която прославя вече името на нашия град.

Кристина Върбанова е второкласничка в ОУ“ Васил Левски“ – Плевен с класен ръководител Богомила Милчева. От 5-годишна Криси тренира спортни танци в школа „Зорая“ от 5 годишна при Десислава Йовелинова и Милчо Петров.  През 2016/2017 г. е участвала в над 10 състезания в категории 7 г.,9 г.,11-годишни соло момичета. А равносметката е, че за малко повече от година Кристина е донесла 20 златни медала.

„Моето хоби е да танцувам и да спортувам. Харесвам спортните танци и красивите движения, защото ме карат да се чувствам свободна. Обичам да ходя на училище, защото научавам всеки ден нови и интересни неща и защото тук всички сме заедно, приятели сме и сме като семейство”, разказва за себе си малката чаровница.

Ние й пожелаваме още повече успехи!

Снимки: личен архив

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: