Подкрепете с един клик новия проект на БАЛИЗ-Плевен

14.11.2017 12:18

Сдружение БАЛИЗ – Плевен търси подкрепа за своя нов проект. Той се нарича „Арт работилници „ЗАЕДНО“ – да споделим емоции, да сътворим промяна” и е на стойност 10 000 лв., които ако бъдат събрани достатъчно гласове за подкрепа, ще бъдат покрити от инициатива на спедиторска фирма Деспред.

Проектът предвижда организиране и провеждане 10 артерапевтични ателиета, които ще се водят от експерти, и деца и младежи, в обхвата на дейността на БАЛИЗ-Плевен, както и такива, които ползват социални услуги за деца и младежи с увреждания /в това число и от резидентни социални услуги на територията на област Плевен/,както и масово мероприятие „Хендмейд фест на възможностите „ЗАЕДНО“ – под мотото “Да споделим емоции, да сътворим промяна“.

Основната цел на проект „Арт работилници „ЗАЕДНО“ – да споделим емоции, да сътворим промяна“ да се повиши общественото съзнание за зачитане правата на хората с увреждания, да се зачитат техните умение и равноправие, да се създаде по-благоприятна и приемаща обществена среда.

Ако искате да подкрепите проекта на БАЛИЗ – Плевен, може да го направите чрез линк http://despred.com/proekti-27/ и да разпространите информацията, за да може повече хора да гласуват и проектът да бъде реализиран.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: