Областният управител Мирослав Петров изпрати поздравителен адрес за празника на полицията

08.11.2017 14:06

„Трудна, често пъти неблагодарна, обсебваща времето и вниманието – това е професията на българския полицай. Затова с нея се захващат само онези, които я приемат като свой дълг, като житейска мисия и призвание.

Доверието, достойнството, хладнокръвието и върховенството на закона са онези неизбежни навигационни маркери, които определят единственото правилно развитие на добрия полицай като перфектен професионалист и пазител на законността.”, казва в поздравителния си адрес по повод празника на полицията осми ноември областният управител на Плевен Мирослав Петров.

„Опитът ми в системата ме е срещал с много заслужаващи уважение и признание колеги. Благодарение на тяхната безупречна работа авторитетът на българската полиция бива ежедневно отстоява. Бих искал да пожелая на вас и вашите семейства здраве, търпение и смелост, защото във вашите ръце и на вашата безпристрастност и достойнство е поверено най-ценното  –  сигурността и живота на хората и тяхното имущество! Честит празник!”, се казва в поздравителния адрес от областния управител на Област Плевен Мирослав Петров.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: