Вокална група „Арлекино” представя днес новия си проект с Хайгашод Агасян

08.11.2017 8:50

Вокална група „Арлекино” при читалище „Съгласие 1869” заедно с Хайгашод Агасян, подготвят нова изненада за плевенската публика – спектакъла „Заедно в час”. Днес от 17,00 часа, на сцената на зала „Емил Димитров” при читалището ще прозвучат едни от най-обичаните детски песни на композитора.
В първата част на спектакъла ще чуем „Шепа светлина” в изпълнение на Дарен Янчев, „Роден дом”, изпълнена от Маги Крумова и „Случаен дъжд”, представена от Дивна Петрова. Всички арлекинчета ще ни изпеят „Има – няма страшно” и „Песен за доброто”. Във втората част самият композитор Хайгашод Агасян ще изпълни някои свои песни, ще си поговори с публиката, ще я накара да се включи в общата забава и в крайна сметка ще покаже, че часът по музика е забавление и настроение. „Светът е хубав, светът е чудесен” ще закрие концерта.
Проектът на читалище „Съгласие 1869” се финансира със съдействието на Община Плевен. Концертът е с образователен характер и е предназначен за деца от I-V клас. Възрастните също са поканени, а входът е безплатен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: