Екипът на Vambos с благодарности към всички, подкрепили турнира за малкия Тео

07.11.2017 12:37

Благодарствено писмо към всички участвали и подкрепили футболния турнир за набиране на средства за лечението на малкия Тео от село Гиген, ни изпрати на редакционната поща Божидар Величков от екипа на Vambos – България. Публикуваме го без редакторска намеса.

Ние от екипът на Vambos, искаме да изкажем огромни благодарности на всички Вас, за начина по който станахте съпричастни към нашата кауза да помогнем на малкия Тео, който се бори  със страшната болест тумор на мозъка.Направихте съпричастни към тази благородна кауза мнозина хора.
Благодарим и за това,че успяхме да подарим на малкият ни приятел Тео едно незабравимо изживяване на комплекс „Царско село“. Благодарим Ви! Без Вас нищо от случилото се нямаше да бъде такова, каквото беше – безспорно успешно и подкрепящо каузата!

Отборите, взели участие в провелия се Благотворителен турнир на 04.11.2017 г. в подкрепа на Тео и семейството му, бяха: Младежите-София, ФК Торнадо 2013 и приятели,The Beast,Мерси Шеф, Coriti, The Destroyers, Тео Team и специалните ни гости от Пловдив – Карамба Пловдив.

След поредица от обрати и интересни мачове, до финала достигнаха отборите на Младежите-София и Карамба Пловдив. Притиснати от времето, двата отбора не успяха да излъчат победител нито в редовното време,нито при изпълнението на дузпи. Стиснаха си ръцете и двата отбора станаха победител на турнира.След изключително мъжката, спортменска постъпка и на двата отбора,те се отказаха от купата (която беше връчена на малкия герой Тео), както и от наградата предоставена за победителят от екипа на Vambos, а именно квота за участие на европейското първенство през Февруари месец на стойност 300 лева. Така събраната сума след края на турнира е на стойност 1300 лева, които ще бъдат преведени по сметката на семейството!

Благодарим на собствениците и управителите на терените „Царско село“, които предоставиха перфектните условия, за да се проведе турнира.

Благодарим на реферите Златомир Николов и Едуард Антонов, които свършиха своята работа перфектно.На фотографа Мариян Андреев за професионалната работа, запечатвайки най-добрите моменти. Изключително благодарим на Александър Станков, Яна Иванова, Мурад Адем и Ангел Перищерев.

Благодарим на медийната подкрепа на „Спортал Медия Груп“ и информационния сайт „Плевен за Плевен“, които публикуваха новините за всичко случващо се покрай благотворителната кауза. Фен страницата на певицата Деси Слава, стана съпричастна, като екипът сподели новината на своята стена във социалната мрежа фейсбук.

Благодарим на фирмите „Патриция ООД“ и „Интернешънъл Пауър Съплай АД“, на Община Чавдар, на „ПРОтегни ръка – Благотворителен фонд  на служителите на ПроКредит Банк“, дарители пожелали анонимност, които подкрепиха каузата като дариха средства за лечението на малкия Тео по неговата банкова сметка!

Огромни благодарности на „Рекламна агенция Real Advertising“ за грамотите които изготвиха за участниците, както и на „Спортни награди Дачи“ които от своя страна предоставиха наградите.

И не на последно място, отново искаме да изкажем благодарности към столичната Детска Градина №161 „Ласка“,към директорката г-жа Таня Милорова, без която нямаше да можем да проведем турнир за малките ни приятели.На учителите,родителите и дечицата които подкрепиха Тео в борбата му! Благодарим на всички Вас!

Изключително благодарни сме, че отделихте от времето си и бяхте част от Благотворителната кауза. Тази инициатива доказа, че има много добри и съпричастни хора! Ние няма да се откажем и да спрем до тук! Продължаваме да помагаме на Тео и семейството!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Снимки: Vambos – България

#тагове:

НАЙ-НОВИ: