За плачевното състояние на асфалтовата настилка в Западна индустриална зона сигнализираха плевенски фирми

06.11.2017 15:49

Лошото състояние на асфалтовата настилка в западна индустриална зона обедини няколко плевенски фирми, които потърсиха помощта на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов в приемния му ден днес.

Дълбоките дупки по трасето от прелеза в края на ул. „Здравец“ до порталите на фирмите напомнят лунен пейзаж, оплакаха се хората. Освен опасността от аварийна повреда за автомобилите, тази ситуация представлява и сериозна заплаха за бизнеса, защото както споменават представители на тези фирми, чуждестранните партньори, с които работят стават свидетели на това продължаваща твърде дълго  положение. Наред с това ситуацията се усложнява допълнително и от обраслите с растителност банкети, които правят невъзможно придвижването на пешеходците. „Докога здравето, живота и препитанието на 250 човека, работещи в тези фирми, ще бъде неглижирано“, попитаха хората. Те настояха да бъдат взети спешни мерки за решаване на проблема.

Народният представител Владислав Николов се ангажира да запознае кмета на Плевен с този сигнал и да подчертае за крайната необходимост от предприемането спешни действия.

Снимка и информация:ПП ГЕРБ – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: