NU/ANCE представят в Плевен едно алтернативно рок преживяване тази събота

01.11.2017 17:48

На 4 ноември, събота, от 23:00, сцената на Galaxy Bowling Club, ще бъде домакин на една от най-прогресивните рок банди в България. Това ще бъде първото от много предстоящи самостоятелни участия на NU/ANCE в града.

Техните вдъхновяващи парчета вече са пълнили сцените на големи музикални фестивали не само в България, а и извън страната като фестивала “Gitarijada” в Зайчар, Сърбия. Именно там преди време NU/ANCE станаха първата българска група, която е стигала до финал в историята на фестивала. През юни тази година излезе и първият им краткосвирещ албум EP – 0.4., който ще можем да чуем на 4-ти ноември в плевенския клуб Galaxy Bowling Club. Като всяка група си имат верни фенове, които следват техните участия, но и постоянно привличат към себе си нови.

С енергийния си заряд на и извън сцената, Борис Иванакиев, Денислав Попов, Явор Милчев и Борис Малеванов не спират да създават нова музика и да събират нова публика. Момчетата са често сравнявани със звука и усещането на сериозни групи като Highly Suspect, Muse, Deftones, Nine Inch Nails, Depeche Mode и др. През последните две години затвърдиха мястото си на алтернативната сцена с над 50 клубни и фестивални участия в страната.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: