Президентът Плевнелиев в Плевен: Успехът на един лидер не се мери по рейтинга и медийния комфорт!

01.11.2017 10:34

Лекция на тема „Лидерите на бъдещето” представи в Арт център – Плевен президентът Росен Плевнелиев на 31 октомври. Организатор на събитието бе Американският университет в България, като то бе открито с встъпителни думи на президента на учебното заведение д-р Стивън Съливан. Събитието уважиха кметът на Плевен Георг Спартански, общински съветници, студенти, ученици, преподаватели, членовете на Младежкия парламент, неправителствени организации.


Президентът Плевнелиев представи пред аудиторията визията си за перспективите на лидерството в контекста на глобализацията, миграцията и дигитализираното общество, като акцентира и на ключовите фактори за изграждането на лидери в днешно време. Той очерта и търсените качества и умения, както и типа модерно образование, което може да гарантира развитието им.


Идеята на лекциите е да помогна на младите да видят хоризонти и перспектива за развитие в родината. Успехът на един лидер не се мери по рейтинга и медийния комфорт, с който разполага, а с успеха на обществото, с успеха на обикновения човек. Силен е този лидер, който е разбрал, че си силен, когато изграждаш силни институции, който модернизира нацията, който прави народа си по-щастлив! Това коментира пред журналисти президентът Плевнелиев в Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: