Гордост! Плевенчанка стана „Мисис България Earth 2017”

31.10.2017 14:39

Плевенчанка е една от най-красивите омъжени жени на България. 19-тото издание на националния конкурс „Мисис България 2017” се проведе в комплекс „Монтесито” на 27 октомври.

Повече от 800 дами участваха в предварителния кастинг, а комисия определи 20-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България Earth”.

Гордостта за Плевен е, че една от носителките на престижните титли е Цветелина Чорбанова. Тя е избрана за „Мисис България Earth 2017”. Освен това е спечелила и призовете „Top Model” и на спонсорите „Tonino lamborghini”.

Цветелина е на 37 години, омъжена, с две деца – Виктор на 5 г. и Карина на година и половина. Красивата плевенчанка е завършила Езикова гимназия. В момента Цветелина живее в София и съчетава две работи – административен сътрудник и управител и собственик на щанд за маникюр. Зодия Овен е. В свободното време обича да кара ски.

Пред „Плевен за Плевен” Цветелина разказа, че за първи път участва в конкурс за красота. Решила се е главно, за да подкрепи по този начин  международната кауза #One voice за борба срещу домашното насилие.

Предизвикателството пред Цветелина сега е участието й в международния конкурс „Mrs Earth” в Лас Вегас, който ще се проведе през 2018 г.

Успех!!!

Снимки: HiLife и личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: