Първи официален турнир по прескачане на препятствия за „Купа Студенец“. Мисията – успешна! – фото-галерия

29.10.2017 18:43

Първият официален турнир по прескачане на препятствия за „Купа Студенец“ на най-новата и модерна конна база в България край село Садовец събра днес множество почитатели на атрактивния спорт. Организатори на надпреварата са Клуб по конен спорт „Студенец“ и Конна база „Студенец“ със собственици Цветан Дилчев и Павлина Дилчева. Събитието, което се проведе под егидата на народния представител от 15 МИР Плевен Стефан Бурджев, предизвика интереса и на неговите колеги от Парламента Красимир Янков, Владислав Николов и Емил Димитров.


Новата спортна придобивка е повод за гордост не само за Садовец и община Долни Дъбник, но и за Плевенски регион и Северозапада. Тя бе открита с празничен водосвет за здраве и берекет, отслужен от свещеници, и с поздравително слово на председателя на Българската федерация по конен спорт д-р Крум Рашков, в присъстввието на кмета на Община Долни Дъбник Борислав Станимиров и кмета на Садовец Иван Рангелов.


„Дългогодишните ни усилия бяха възнаградени. Пълни трибуни, най-добрите коне и ездачи на България, възпоменателен плакет от председателя на Българската федерация по конен спорт д-р Крум Рашков. Целият екип се чувстваме вдъхновени и на правилен път. Благодаря на всички, които се включиха в организацията на събитието, както и на тези, които станаха част от празника.“ Това сподели за Плевен за Плевен депутатът Стефан Бурджев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: