Младежкият общински парламент в Плевен организира публичен дебат по повод 1 ноември

27.10.2017 11:02

Първи ноември е ден, в който отдаваме почит на народните будители, на тези, които са посветили живота си на родината и са причината днес нас да ни има. Но Първи ноември е и ден за размисъл, ден, в който всеки трябва да си припомни бурното историческо минало на България и да осмисли делото на героите, да огледа трезво нашето настояще и да открие своето място в изменчивата съвременост.

Младежки Общински Парламент кани на публичен дебат по случай Деня на народните будители. Младежите на България ще се вгледат в своето минало, ще го съпоставят с времената, в които живеем, и ще отправят светъл поглед към бъдещето. Какво ще открият и до какви изводи ще стигнат остава загадка.

Дебатът ще се проведе на 01.11.2017г. от 17 часа в зала „Катя Попова“ със специалното участие на Николай Ангелов и Румен Маринов, членове на Асоциация Дебати София. Темата на дебата ще бъде решена ден преди събитието чрез онлайн гласуване, в което можете да се включите и вие на този линк: https://goo.gl/forms/uFjbL3qHRD4R2bpu2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: