Ивелин Попов зарадва малките футболисти от ФК „Фортуна“ (Плевен)

26.10.2017 11:41

Капитанът на българския национален отбор и футболист на годината за 2015 г. и 2016 г. Ивелин Попов зарадва малките футболисти от ФК Фортуна /Плевен/ с неочакван подарък – 30 футболни топки. Преди година Попов избра да бъде ментор на малкия Мартин Павликянов от Плевен, който е роден през 2008 г. и се състезава за отбора на ФК Фортуна. Първите си футболни стъпки Мартин прави още на 4-годишна възраст в Детската градина, под ръководството на треньорите от ФК Фортуна. Жестът на Ивелин Попов е свързан с желанието му да помага за развитието на малките спортни надежди на България.


„Когато станах футболист на годината, приех предизвикателството от журналистите да си избера едно дете-футболист, на което да съм ментор. Харесаха ми футболните умения на Мартин Павликянов. Пожелавам му един ден и той да носи фланелката на националния отбор на България и да радва футболните фенове”, каза Попето.
Капитанът на трикольорите следи за футболното развитие на плевенския талант и подаръкът за родния клуб на Павликянов е за подобряване на футболните умения на Марти и неговите съотборници.
Днес Ивелин Попов празнува своя 30-ти рожден ден и от името на колектива на ФК Фортуна /Плевен/ му пожелаваме да е здрав и много успешен във всяко свое начинание!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: