Педагог от ДГ „Слънце“ – Левски с презентация на национална научно-практическа конференция

25.10.2017 10:04

Снежина Любенова, учител в ДГ „Слънце“ гр. Левски представи презентация по доклад на тема „Великденски традиции – учи, твори и се забавлявай чрез eTwinnig ” на Втора национална научно-практическа конференция за разпространение на добри практики в областта на изпълнението целите на Стратегия за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства.
Официални гости на откриването са били зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова, председателят на СБУ д.ик.н. Янка Такева , началника на РУО-Пазарджик Валентина Кайтазова ,Петър Белчев , зам.-областен управител на Пазарджик и Исмаил Моллов, заместник-кмет на Община Велинград.
Във форума, проведен от 18 до 20 октомври в гр. Велинград са участвали университетски преподаватели, учители и директори на училища и детски градини от цялата страна, независими и държавни експерти в областта на предучилищното и началното образование.


Представените 51 добри практики са приветствани от научно жури в състав проф. Макариев, доц. Калоянова, доц. Стракова, доц. Тоцева, доц. Нунев, доц. Бузов и д-р Янка Такева.Креативност ,самочувствие и оптимизъм е заключението на журито от тридневната програма. Учители и експерти са стигнали до извода, че има ли желание, има и начин.
Всички представени добри практики и проекти са събрани на диск, който служи за помагало и обогатяване опита и работата на педагозите и заинтересованите експерти.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: