Фондация „Св. Иван Рилски“ провежда онлайн благотворителен базар

25.10.2017 10:13

На страницата си в социалната мрежа Фейсбук Фондация „Св. Иван Рилски“ организира и провежда благотворителен онлайн базар. Всички средства от закупените предмети, участващи в благотворителния базар, постъпват в сметката на Фондация „Св. Иван Рилски“ и са предназначени за изпълнение на целите на фондацията:
– даряване на зъбни протези на социално слаби възрастни хора от малките населени места в област Плевен
– закупуване на силиконови импланти и финансиране на реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата, претърпели мастектомия.
Предметите, участващи в първата част на благотворителния базар са авторски фотографии от поредицата „Уловена красота“ на д-р Елиза Георгиева – управител на Фондация „Св. Иван Рилски“, фотопринт върху стъкло. Размери : 30 см/30 см
Плащането се извършва по банков път на дарителската сметка на Фондация „Св. Иван Рилски“.
За поредна година Фондацията успява да усмихне хората с дарените им зъбни протези и да възвърне самочувствието на жени с карцином на гърдата, връщайки симетрията на тялото им. Фондацията продължава дейността си и това е един от начините за набиране на средства за финансиране на таи дейност.
Повече информация за събитието може да получите на страницата на фондацията https://www.facebook.com/pg/FondaciaSvIvanRilski
От фондацията благодарят на всички съпричастни с каузата и се надяват, че ще успеят да съберат повече средства чрез Вашата благотворителност, за да помогнат заедно с Вас на още нуждаещи се хора!
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
ЦКБ АД – клон Плевен
BG29CECB979010D2511100
CECBBGSF
Фондация „Св. Иван Рилски“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: