Антон Дацински и Бамби са държавни шампиони по прескачане на препятствия в клас 7 годишни коне за 2017 година!

16.10.2017 8:52

Ездачът Антон Дацински с кобила Бамби станаха държавни шампиони по прескачане на препятствия в клас 7 годишни коне за 2017 година. Вицешампион и носител на сребърен медал е отново Антон Дацински с кон Карас!


Успехът е факт благодарение усилията на ездача, както и на целия екип на клуб по коненен спорт „Студенец“ – село Садовец с президент Цветан Дилчев.


Припомняме, че в 10ч. на 29 октомври ще бъде даден старт на Първи официален турнир по прескачане на препятствия за „Купа Студенец“ на най-новата и модерна конна база в България край село Садовец. Организатори на надпреварата са Клуб по конен спорт „Студенец“ и Конна база „Студенец“ със собственици Цветан Дилчев и Павлина Дилчева. Турнирът е с уникалния за България награден фонд от 20 000 лева. Ще могат да се наблюдават най-добрите коне и ездачи на България, заедно с великолепния ездач на КК „Студенец“ Антон Дацински и прекрасните коне на клуба. Интересът към състезанието е много голям, информират организаторите. Най-добрите български ездачи вече са потвърдили своето участие!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: