Организират благотворителен Vambos турнир по футбол за малкия Тео

15.10.2017 16:31

Благотворителен Vambos турнир по футбол ще бъде организиран с цел да се наберат средства за лечението на малкия Теодор Петров от село Гиген. Ще припомним, че момчето се нуждае от лечение в Германия, което ще струва 29 000 евро – сума, непосилна за семейството му.

Турнирът ще се проведе на 4 ноември 2017г. на Комплекс „Царско Село“ (ул.Околовръстен път 72, кв.Драгалевци) в град София.

Ще се играе на типа групова фаза и елиминации, като всеки отбор ще има поне два изиграни мача.Отборите ще са 5+1 играчи,като в отбор може да има общо 15 човека.
Една седмица преди започването на турнира, ще бъдат разяснени подробности за графика и основните правила, като всичко е в зависимост от броя на участниците.
Към каузата ще се присъединят и отбори на деца от 161 ДГ „Ласка“ и столични училища под мотото „Деца помагат на деца“, които ще играят турнирите си на собствен терен.
Ще има задължителна символична входна такса в размер от 100 лв. за всеки отбор, като всичко ще се дари за лечението на Тео след покриване на разходите „терен“. Съдиите ще са от екипа на Vambos и ще бъдат безплатни.Ще има отделни каси, където всеки ще може да дари нещо повече при желание.

От Vambos ще добавим и награда на стойност 150 евро за победителя на турнира – покрита квота „участие за европейското ни първенство“ през февруари в София, България, което ще се проведе отново на базата на Царско Село. Там ще може да премерите сили с всички европейски шампиони от платформата на Vambos. Отделно ще има купа, медали, индивидуални награди и дипломи за всеки участник.

Допълнителна информация за турнира на Vambos.com или на Facebook страницата.

Vambos.com е свободна платформа за организиране на спортни събития в повече от 6 държави в целия свят. Основната цел е освен да свързват любителите на спорта е и да помагат в обществени каузи като тази за Тео.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: