Внимание! Възрастен мъж обира системно двор в Плевен /видео/

14.10.2017 8:34

Свързвам се с Вас с молба за съдействие в откриването на името на този възрастен плевенчанин. Това пише на редакционната ни поща наш читател. Той търси съдействие за разкриването на възрастен мъж, който системно крадял от двора им. Ето какво ни разказва потърпевшият:

„Всичко започна през август, когато периодично започнаха да изчезват неща от двора ни. Имайки предвид, че кражбите бяха дребни, предимно на непотребни вещи, знаехме че полицията няма да съдейства без повече информация и просто се принудихме да сложим камера в двора ни, за да разберем кой извършва кражбите.

На 12 октомври най-накрая успяхме да видим кой краде. Прилагам и видео с молба към всички плевенчани, които познават крадеца да се свържат с нас чрез вас и да ни сигнализират за името му и всякаква информация за него. Не искаме да повдигнем обвинение към човека, който видимо не изглежда като с ума си. Просто искаме да му помогнем да спре да влиза в двора ни, подавайки сигнал до полицията. Както виждате в двора ни вече се чувства като у дома си. Ние искаме да отвикне.

Кражбата е в продължение на 10 минути на булевард „Георги Кочев“ на метри от Технополис, посред бял ден. След кражбата, възрастния мъж старателно си измива ръцете, адмирации!”.

Ето и видео:

#тагове:

НАЙ-НОВИ: