Коя е LEONI – немската фирма с интерес да инвестира в Плевен (видео)

09.10.2017 15:51

Основана през 1917 г., LEONI е световен лидер в сферата на окабеляването и кабелните технологии. Повече от 82 000 висококвалифицирани и мотивирани служители работят в 31 държави, за да поддържат и разширяват позицията на фирмата, като световен лидер на пазара. За да постигне това, LEONI е съсредоточена върху следните основни пазари с висок растеж: автомобилни и търговски превозни средства, индустрията и сектора на здравеопазването, комуникации и инфраструктура, битови и електрически уреди, проводници.

Иновативните решения на LEONI се използват в световната автомобилна индустрия, както и в ключови индустриални сектори, като телекомуникациите, информационните технологии, здравеопазването и енергетиката. Фокусирани върху осигуряването на ключови ползи за клиентите, те осигуряват възможно най-добрите връзки за почти всички области на съвременния живот.

LEONI предлага уникално портфолио от продукти, технологии и услуги за почти всички области на кабелните системи и кабелната технология и постоянно работи върху екологичните решения от следващо поколение. Фирмата е един от първите производители на кабелни системи в света, разработени върху цялостна концепция за устойчивост на „зелената технология“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: