Детски турнир по таекуон-до събира днес в Плевен състезатели от цялата страна

07.10.2017 7:26

Национален детски турнир по таекуон – до за Купа „Плевен“ събира днес в спортна зала „Спартак“ в Плевен представители на спортни клубове от цялата страна. След успешното си първо издание миналата година, Плевен отново ще бъде домакин на спортната проява, организирана от БФ Таекуон – до и Таекуон – до клуб „Атила“ – Плевен, под патронажа на Председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и с подкрепата на Община Плевен .
В състезанието ще вземат участие деца в три възрастови групи – 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Началото на срещите е от 10,00 ч. Според предварителната програма официалното откриване на турнира е от 11,00 ч. в зала „Спартак“, тогава ще бъдат връчени и наградите на класиралите се до момента състезатели в отделните възрастови групи и дисциплини. За откриването се очаква да пристигнат президентът на БФ Таекуон – до Марио Богданов, треньорът на националния отбор на България по Таекуон – до Ким Унг Чол IX дан, съобщи Даниел Цаков, президент на СКТ „Атила“ – Плевен.
Националният детски турнир по таекуон – до за Купа Плевен е включен в Спортния календар на БФ Таекуон – до и на Община Плевен за 2017 година

#тагове:

НАЙ-НОВИ: