Стефан Нинов и Венцислав Върбанов с признанието – „Почетен гражданин” на Община Долни Дъбник. Снимки от тържествената церемония

06.10.2017 14:28

Днес се проведе тържествено заседание на Общински съвет Долни Дъбник по повод Деня на българската община, който се отбелязва на 12 октомври. На събитието, освен съветниците и представителите на общинската администрация, присъстваха и бивши и настоящи кметове на населени места от община Долни Дъбник, съветници, общественици. Поканата на председателя на местния парламент Маргарита Стойчева уважи и народният представител от 15 МИР Плевен Стефан Бурджев, родом от този край.


Докладите на кмета на общината Борислав Станимиров и на председателя на Общинския съвет Маргарита Стойчева, посветени на развитието на общините, проблемите, предизвикателствата пред местното самоуправление, предшестваха тържествения момент – официално връчване на плакетите „Почетен гражданин” на Община Долни Дъбник на Стефан Нинов и Венцислав Върбанов. Решението за удостояването на двамата с почетното звание е взето на заседание на Общински съвет – Долни Дъбник, провело се на 25 май тази година година. За приноса на двамата управленци, трайно свързани с Долни Дъбник, както и с местното самоуправление, говори Маргарита Стойчева. Те бяха поздравени и от кмета на общината Борислав Станимиров, съветници, кметове, съграждани.
От свое име, и от името на колегите си – народни представители от 15-ти МИР Плевен Васил Антонов и Чавдар Велинов от парламентарната група „БСП за България“, депутатът Стефан Бурджев поднесе поздравителни адреси на видните си съграждани Стефан Нинов и Венцислав Върбанов, допринесли с труда и усилията си за просперитета на община Долни Дъбник и Плевенска област.

НАЙ-НОВИ: