Единадесетокласничка от ПГРТО – Плевен ще бъде управител на голям хипермаркет за един ден

06.10.2017 13:07

Единадесетокласничката от ПГРТО – Плевен Ирен Петрова, специалност „Икономика и мениджмънт”, професия „Икономист”, ще вземе участие в провеждането на Националната инициатива „Мениджър за един ден” 2017.

За шестнадесети пореден път Джуниър Ачийвмънт – България организира инициативата „Мениджър за един ден“. Тази  година събитието ще се проведе на 12 октомври 2017 г.  в София и цялата страна под надслов „Вдъхнови бъдещето“. Партньори и отново ще бъдат министерства, общини и български и международни компании.Ученици от цялата страна ще преживеят един реален работен ден в малки и големи компании, държавни и общински институции. Освен че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от младите хора това преживяване оставя незабравим отпечатък за цял живот и е първа стъпка в тяхната успешна реализация на все по- конкурентния пазар на труда.

„Ирен кандидатства и е одобрена за позицията  „управител на хипермаркет „Практикер“ – Плевен“ и очаква с нетърпение да заеме отговорната длъжност, за да тества своите умения в една от водещите компании в града ни и да се учи директно от мениджърите й. Пожелаваме на нашата ученичка един вдъхновен и успешен работен ден на ръководната позиция!”, казват от ПГРТО-Плевен.

Снимка: ПГРТО-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: