В Педагогическия колеж в Плевен тържествено откриха новата учебна година

02.10.2017 17:28

Заместник – областният управител Татяна Божинова присъства на тържественото откриване на новата академична година в Педагогическия колеж в Плевен. От името на Областния управител господин Мирослав Петров и от свое име тя приветства студентите и им пожела здраве и успехи.

„Изборът да посветиш себе си на мисията да обучаваш и напътстваш е изключително отговорен и труден, защото това е решение, което влияе върху човешките съдби.”, се казва в поздравителния адрес от областния управител Мирослав Петров по повод началото на новата академична година в Педагогическия колеж в Плевен. В него той отправя призив към студентите да намерят в себе си твореца, откривателя, изследователя и му се доверят! „Всеки от вас много скоро ще има шанса да бъде ваятел на успешни личности, да работи с неизмерими стойности, каквито са бъдещето и човешкия потенциал, да инвестира знания, търпение и труд в създаването на победители. Преди това, обаче, ви чака много работа. Вярвам, че с подкрепата на вашите преподаватели мисията, която ви предстои ще бъде успешна!”, се казва още в поздравителния адрес от областния управител на Плевен.
С приветствие към студенти и преподаватели се обърна и директора на колежа доц. д-р Емил Бузов. 75 са първокурсниците в колежа тази година.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: