Председателят на ОбС – Плевен Мартин Митев откри Международния турнир по карате за „Купа Плевен”

30.09.2017 16:49

Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев даде старт днес на Международния турнир по карате „Купа Плевен” за деца, кадети и джуниори, организиран от КБИ „Петромакс” с президент Русалин Русалинов. За поредна година спортното събитие събра в зала „Спартак“ състезатели от различни клубове и на различна възраст, обединени от едно – любовта към бойните изкуства и спорта.

„От името на Община Плевен искам да ви поздравя с „Добре дошли“ в нашия град. Радвам се, че толкова много деца участват за поредна година в този прекрасен турнир, занимават се със спорт и са избрали спортната зала. Каратето е не само спорт, това е и начин на живот и възпитание. На всички участници в Международния турнир по карате „Купа Плевен” пожелавам успех и нека по-добрите да победят“, обърна се към участниците в надпреварата Мартин Митев.
Успех на състезателите пожела и Шихан Русалинов – президент на плевенската школа за бойни изкуства „Петромакс“ и вицепрезидент на БНФК. От името на КБИ „Петромакс” той връчи и почетни плакети с благодарност за приноса в развитието на клуба, като един от отличените е и Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев.
Общо около 300 деца от 30 клуба мерят сили в Международния турнир по карате „Купа Плевен” за деца, кадети и джуниори. Спортното събитие е включено в Националния спортен календар на Българска национална федерация КАРАТЕ за тази година и се провежда под егидата на Община Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: