За втора поредна година честваха празника на Долни Вит

25.09.2017 11:07

Певческа група „Настроение” при читалището в с. Долни Вит с нови носии, подарък от народния представител от ПП ГЕРБ – Пламен Тачев

За втора поредна година в Долни Вит честваха празник на селото. Малки и големи се събраха на площада, за да се повеселят с културно-музикалната програма, организирана от кметството и читалището. През двата дни атракциони забавляваха децата, а възрастните се радваха на възможността да се съберат с близки и приятели, да тропнат хоро или да седнат на сладка раздумка.
Традиционния празник на Долни Вит бе възстановен миналата година по инициатива на кметството и със съдействието на съмишленици и дарители. При откриването тази година кмета Красимир Янчев поздрави жителите и гостите и благодари сърдечно на всички, които са направили празника възможен, помагайки със сили и средства. Гости на Долни Вит в този ден бяха кмета на община Гулянци Лъчезар Яков, секретаря Марияна Трифонова, Дарин Ангелов – общински съветник от ГЕРБ в ОбС Плевен, кметове на кметства и представители на общинска администрация, ръководители на институции и фирми от общината. След официалната част последва богата музикална програма, в която взеха участие самодейци от читалищата в Гулянци, Милковица и Долни Вит и Пенсионерски клуб с. Шияково. Вечерта завърши с концерт на оркестър „Ловеч” и заря.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: